Megjelent könyveim:

József Attila – Születésnapomra, 2005, Kossuth Kiadó

A költő születésének centenáriumára jelenik meg ez a különlegesen szépen illusztrált válogatás. Huszonkét vers és kétszer ennyi festmény hozza közelebb hozzánk a tragikus sorsú költőóriás érzés- és gondolatvilágát.

Latinovits verset mond – 2006, Kossuth Kiadó

A kivételes tehetségű festõművész gyönyörű képei illusztrálják a kötetet. Latinovits Zoltán az új magyar színjátszás és versmondás kiemelkedõ, invenciózus egyénisége, Ady Endre, József Attila, Illyés Gyula és más költõk verseinek ihletett elõadója volt. A festmények és a hangját megõrzõ audio-CD-melléklet segítségével most még közelebb kerülhetünk hozzá, hogy megérthessük érzés- és gondolatvilágát.

Ajándék Neked – 2010, Kossuth Kiadó

2812_0A szívhez szóló, kedves gondolatok, a különös, szeretetteljes üzenetek, a csodálatos illusztrációk mosolyt csalnak az arcokra, örömteli pillanatokat szereznek, a bánatban vigaszt nyújtanak. A kötet bármely alkalomra szép, kedves ajándék szeretteinknek, barátainknak – mindenkinek, aki fontos számunkra.

“Ajánlom ezt a könyvet kicsiknek és nagyoknak, szomorúaknak és boldogoknak, magasaknak és alacsonyaknak, szépeknek és még szebbeknek.”

 

Tizenkét szonett – 2012, Galenus Kiadó

Tükröm, Tükröm – 2013, Galenus Kiadó

letöltés (4)“Ha a tükör nem, ez a könyv a megmondja, hogy a problémáink elől, önmagunk elől nem tudunk elmenekülni.”

Megdöbbentő regény a boldogságkeresésről mindenki számára tartogat tanulságokat. Hogyan éljük az életünket? Ezt nem tanítják az iskolában. Saját magunknak kell feladni a leckét és megoldani a házi feladatot, azt amit az élet tett elénk. Vallomás, fikció, életérzés, képzelgés szerelemről, fájdalomról, öngyilkosságról, újjászületésről: az ÉLETRŐL.

Rácson innen, rácson túl, az édes élet mennyországa, a pszichiátria pokla. Vagy fordítva? Szabad-e elítélnünk másokat, amiért úgy tett, ahogy esetleg mi is tennénk, ha lenne elég merszünk hozzá? Ha volna erőnk szembe szállni környezetünk elvárásaival a boldogságunk érdekében? De mi a boldogság, és hol van: Egész életünkben azt keressük. Talán pont azért nem találjuk, mert ott van bennünk legbelül?